Vakantiebijbelweek

Thema VBW 2020De eerste week van de zomervakantie staat de 34e editie van de VakantieBijbelWeek (VBW) op de planning. Al jaren is de VBW een begrip is het dorp en altijd druk bezocht door een grote groep kinderen en krijgen we hulp van vele vrijwilligers.

Al enige tijd zijn we in de greep van het coronavirus wat ervoor heeft gezorgd dat kerkdiensten, evenementen, enz., niet door kunnen gaan. Als commissie hebben we met pijn in het hart hierdoor moeten besluiten om de VakantieBijbelWeek voor deze zomer niet door te laten gaan.We zien niet de mogelijkheid om deze VBW zo te organiseren zoals we dat eigenlijk gewend zijn. Gezien de situatie en de hoeveelheid personen vinden wij het daarnaast ook niet verantwoord.

Vanaf maandag 20 juli om 9.30 uur elke dag gezelligheid en inspiratie met als afsluiting de themadienst op zondag 26 juli die geleid wordt door ds. Van Goch - kijk verder bij het programma!

Met vriendelijke groet, namens de VBW-commissie, Corné van Dijk

Voor meer informatie: info@vakantiebijbelweek.nl

Intro thema Duik erin door Corné

Themalied

Vooraf
Lineke Dorresteijn en de Goodiebags in PhilalethesVanaf half juni zijn er Goodie-bags samengesteld voor alle kinderen van Scherpenzeel (en Overberg). Op de Korenmaat, de Glashorst in Scherpenzeel en de Wegwijzer in Overberg zijn deze knutseltasjes uitgedeeld. Kinderen van andere scholen, zoals de Dorpsbeuk en de Wittenberg in Scherpenzeel, konden de goodie-bags bestellen via deze website. Lees meer over dit voorafje >>

Zie ook

 

 

 

Info / contact

Al jaren wordt er in Scherpenzeel de eerste week van de zomervakantie een week georganiseerd voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vier ochtenden wordt er aan de hand van het jaarthema liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en natuurlijk een bijbelverhaal verteld. Wat in eerste instantie bedoeld is voor kinderen die weinig of niets van de Bijbel weten, blijkt ook een fijn begin van de vakantie voor kinderen die (wekelijks) de kerk bezoeken.

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt, dan kunt u mailen naar info@vakantiebijbelweek.nl of bellen naar Corné van Dijk tel. 06-22 29 32 02.