Vakantiebijbelweek - het programma

Themadienst

Op zondag 26 juli is de themadienst in de Grote kerk; deze dienst wordt geleid door ds. Van Goch. Let even op: zomaar naar de kerk gaan, kan helaas niet. Je kunt je aanmelden of meekijken via kerkdienstgemist.nl - Lees meer over de themadienst

StoepkrijtwedstrijdStoepkrijtwedstrijd

Wat moet je met het stoepkrijt in je VBW-tas? Nou, een tekening maken natuurlijk!

Maak een mooie stoepkrijttekening met het thema "duik erin". Zet die tekening (met jezelf erbij?) op de foto en mail 'm vóór donderdag 12 uur naar info@vakantiebijbelweek.nl

Zet je naam, adres en leeftijd duidelijk in de mail.

Donderdag

Lied: Ik ben gewoon zo vrolijk

Verhaal

Sketch


Woensdag

Lied: Jezus is de Goede Herder

Verhaal

Sketch


Dinsdag

Lied: Groot en geweldig

Verhaal

Sketch


Maandag

Verhaal

Sketch

 

 

 

Info / contact

Al jaren wordt er in Scherpenzeel de eerste week van de zomervakantie een week georganiseerd voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vier ochtenden wordt er aan de hand van het jaarthema liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en natuurlijk een bijbelverhaal verteld. Wat in eerste instantie bedoeld is voor kinderen die weinig of niets van de Bijbel weten, blijkt ook een fijn begin van de vakantie voor kinderen die (wekelijks) de kerk bezoeken.

We zijn blij om te kunnen melden dat in 2023 de VakantieBijbelWeek wordt georganiseerd in samenwerking met Protestantse gemeente de Achthoek, CGK De Open Hof en de Hervormde Gemeente.

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt, dan kunt u mailen naar vbwscherpenzeel@outlook.com of bellen naar Corné van Dijk tel. 06-22 29 32 02.