Vakantiebijbelweek - het programma

Tel maar mee! waar dit thema je gedachten brengt...?

De Vakantiebijbelweek (VBW) vind in 2023 plaats in de Breehoek van 10 t/m 13 juli en op zondagochtend 16 juli is de themadienst.

Programma:

Maandag 10 juli
Een echte Engelse bus haalde vanmorgen vanaf half negen de kinderen op in het dorp. Daarna begon om kwart voor 10 het programma in de grote zaal.  
Het thema van het Bijbelverhaal was: God kijkt naar jou uit. Hij wil jou erbij hebben. > Lees meer over het Bijbelverhaal

> Bekijk de foto's van deze dag

Dinsdag 11 juli
Het thema van het Bijbelverhaal was: God zorgt goed voor ons. Hij geeft overvloedig. > Lees meer over het Bijbelverhaal

> Bekijk de foto's van deze dag

Woensdag 12 juli
Het thema van het Bijbelverhaal was: God laat je delen in de overwinning als je meedoet. > Lees meer over het Bijbelverhaal

> Bekijk de foto's van deze dag

Donderdag 13 juli
Het thema van het Bijbelverhaal was: Wat God zegt, doet Hij ook. Woord en Daad zijn gelijk aan elkaar, ze zijn één. > Lees meer over het Bijbelverhaal

> Bekijk de foto's van deze dag

Zondag 16 juli
09.30 uur Themadienst - bij goed weer: openluchtdienst gehouden aan de Brinkanterweg, in het weiland tegenover nr. 39

 

 

 

Info / contact

Al jaren wordt er in Scherpenzeel de eerste week van de zomervakantie een week georganiseerd voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vier ochtenden wordt er aan de hand van het jaarthema liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en natuurlijk een bijbelverhaal verteld. Wat in eerste instantie bedoeld is voor kinderen die weinig of niets van de Bijbel weten, blijkt ook een fijn begin van de vakantie voor kinderen die (wekelijks) de kerk bezoeken.

We zijn blij om te kunnen melden dat in 2023 de VakantieBijbelWeek wordt georganiseerd in samenwerking met Protestantse gemeente de Achthoek, CGK De Open Hof en de Hervormde Gemeente.

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt, dan kunt u mailen naar vbwscherpenzeel@outlook.com of bellen naar Corné van Dijk tel. 06-22 29 32 02.