Themadienst Vakantie Bijbel Week 2022

16 juli 2023 - 9.30 uur

Voorganger: Ds. M.C. Stehouwer

We proberen de themadienst als afsluiting van de Vakantiebijbelweek ook dit jaar weer als een openluchtdienst te organiseren.

Meer info volgt z.s.m.

Houd deze website in de gaten voor eventuele wijzigingen over deze dienst. Bijvoorbeeld bij slechte weersomstandigheden.

Wij hopen u daar te ontmoeten.

Zie ook:

 

 

 

Info / contact

Al jaren wordt er in Scherpenzeel de eerste week van de zomervakantie een week georganiseerd voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vier ochtenden wordt er aan de hand van het jaarthema liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en natuurlijk een bijbelverhaal verteld. Wat in eerste instantie bedoeld is voor kinderen die weinig of niets van de Bijbel weten, blijkt ook een fijn begin van de vakantie voor kinderen die (wekelijks) de kerk bezoeken.

We zijn blij om te kunnen melden dat in 2023 de VakantieBijbelWeek wordt georganiseerd in samenwerking met Protestantse gemeente de Achthoek, CGK De Open Hof en de Hervormde Gemeente.

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt, dan kunt u mailen naar vbwscherpenzeel@outlook.com of bellen naar Corné van Dijk tel. 06-22 29 32 02.