Vakantiebijbelweek - het programma

De VBW is in 2017 van 10 tot 13 juli met de afsluitende themadienst op zondag 16 juli.

Ook in 2017 zal er vier ochtenden kinderclub zijn in de Breehoek. En net als andere jaren zijn er ook diverse avondactiviteiten.

Alleen op maandagmorgen 10 juli rijdt de stoomtrein door ons dorp. Alle kinderen van 5 tot en met 12 jaar worden hiermee opgehaald, in iedere aanhanger is begeleiding aanwezig. Het eindstation is De Breehoek. Hieronder staan de tijden en plaatsen waar je kunt opstappen:

8.40 uur Dorpsbeuk (verzamelen op het schoolplein)
8.50 uur De Wittenbergschool (verzamelen op het schoolplein)
9.20 uur Korenmaat (verzamelen op het schoolplein)
9.45 uur De Glashorst (huidige locatie/Walstrolaan) (verzamelen op het schoolplein)

Bij het brengen van uw kind(eren) bent u van harte welkom in de grote zaal. U kunt dan een indruk krijgen van de sfeer tijdens de VBW. Wilt u bij het ophalen van uw kind(eren) buiten wachten? Dit i.v.m. de veiligheid.

Deelname aan deze week is voor eigen risico. De toegang is gratis.

Maandag 10 juli
09.45 - 12.00 uur Kinderclub in De Breehoek
18.15 - 19.00 uur Start fietspuzzeltocht bij De Breehoek

Een gezellige rit op de fiets voor jong en oud, onderweg zijn er verschillende opdrachten en raadsels. De fietstocht duurt ongeveer 1,5 uur. Bij terugkomst kunt u op de prijsuitreiking wachten. En is er koffie, thee en limonade. Wanneer u twijfelt of de fietstocht (vanwege de weersomstandigheden bijvoorbeeld) wel doorgaat, kijk dan op onze website: www.vakantiebijbelweek.nl

Dinsdag 11 juli
09.45 - 12.00 uur Kinderclub in De Breehoek
19.30 - 22.00 uur Filmavond in De Breehoek, een avond voor jongeren van 12-15 jaar. Wij zorgen voor een goede film en iets lekkers erbij. We staan vanaf 19.15 uur voor je klaar!

Woensdag 12 juli
09.45 - 12.00 uur Kinderclub in De Breehoek
19.00 - 21.30 uur Survivalavond, zie ook www.survival-scherpenzeel.nl

Donderdag 13 juli
09.45 - 12.00 uur Kinderclub in De Breehoek, we gaan op survival !! Trek oude kleren aan !!
19.00 - 20.15 uur Op deze slotavond komt Jolanda Kromhout en ook zien jullie deze avond iets terug van wat de kinderen afgelopen week gedaan hebben. Het beloofd een leuke avond te worden !! Alle vaders, moeders, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom !!

Vrijdag 14 juli
19.30 - 23.00 uur De Night After voor de survivalers: met de video van de survival en natuurlijk weer heerlijk smullen van de barbecue! De Night After vindt dit jaar plaats bij familie van Ginkel, Voskuilerdijk 13. Deelname is gratis, maar mocht je een kleine bijdrage willen doen om de kosten wat te dekken, hebben we een speciaal potje:). Geef je voor de Night After wel even op, voor de start van de survival in Philalethes of op de website. Meer informatie over de survival en Night After kan je vinden op: www.survival-scherpenzeel.nl of op onze Facebook pagina.

We zien jullie graag!

Zondag 16 juli
09.30 uur-11.00 uur Themadienst
In de Hervormde kerk aan het Kerkplein wordt een speciale VBW-themadienst gehouden. Iedereen is van harte welkom. Voor de kleine kinderen is er oppas. Na de dienst is er gelegenheid om samen nog koffie of limonade te drinken.

 

 

 

Info / contact

Al jaren wordt er in Scherpenzeel de eerste week van de zomervakantie een week georganiseerd voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vier ochtenden wordt er aan de hand van het jaarthema liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en natuurlijk een bijbelverhaal verteld. Wat in eerste instantie bedoeld is voor kinderen die weinig of niets van de Bijbel weten, blijkt ook een fijn begin van de vakantie voor kinderen die (wekelijks) de kerk bezoeken.

We zijn blij om te kunnen melden dat in 2023 de VakantieBijbelWeek wordt georganiseerd in samenwerking met Protestantse gemeente de Achthoek, CGK De Open Hof en de Hervormde Gemeente.

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt, dan kunt u mailen naar vbwscherpenzeel@outlook.com of bellen naar Corné van Dijk tel. 06-22 29 32 02.