Donderdag 19 juli: Jezus woont in de hemel

Jezus woont in de hemel

Bij binnenkomst kreeg ieder kind een nummer en gingen ze verdeeld over de zaal zitten. Op het podium vertelde Corné het Bijbelverhaal over Hemelvaart.

Er werd een verjaardag gevierd in de sketch.

Daarna gingen de groepen de wijk in om puzzelstukjes te zoeken. Onderweg kregen de kinderen drinken en een ijsje en nadat de puzzel gevonden en opgelost was gingen de kinderen terug naar de Breehoek.

Daar werden eerst de prijzen voor de kleurplaat uitgereikt en daarna bleek dat alle kinderen hadden gewonnen met de speurtocht...een vergrootglas.

Het thema van de Vakantiebijbelweek dit jaar is “Zoek het uit” en deze donderdag ging het over “Hemelvaart” er werd gelezen uit Handelingen 1 : 1-14 met als onderwerp “Jezus woont in de hemel”.

> Lees het verhaal over de hemelvaart

Zie ook:

 

 

 

Info / contact

Al jaren wordt er in Scherpenzeel de eerste week van de zomervakantie een week georganiseerd voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vier ochtenden wordt er aan de hand van het jaarthema liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en natuurlijk een bijbelverhaal verteld. Wat in eerste instantie bedoeld is voor kinderen die weinig of niets van de Bijbel weten, blijkt ook een fijn begin van de vakantie voor kinderen die (wekelijks) de kerk bezoeken.

We zijn blij om te kunnen melden dat in 2023 de VakantieBijbelWeek wordt georganiseerd in samenwerking met Protestantse gemeente de Achthoek, CGK De Open Hof en de Hervormde Gemeente.

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt, dan kunt u mailen naar vbwscherpenzeel@outlook.com of bellen naar Corné van Dijk tel. 06-22 29 32 02.