Maandag 11 juli: Een tafel vol geluk - Zacheüs

tafel vol geluk

Vanmorgen reed Brutus de stoomtram weer door het dorp om de kinderen op te halen bij alle basisscholen in Scherpenzeel. Het waren gezellige ritten en soms zat de stoomtram wel zo vol dat er kinderen op de grond moesten zitten, maar alles ging goed.

In totaal waren er deze maandag 224 kinderen. Op het podium werd veel gezongen en ook dit jaar kwamen Sam en Suzie weer langs. Ze verveelde zich erg in de vakantie en zochten iets leuks om te doen. Op dat moment kwam burgemeester Snor langs en die had wel een opdracht: voor een belangrijk persoon eten gaan maken en wel een worteltaart ?? Van een assistent van deze belangrijke persoon had burgemeester Snor het recept gekregen en Sam en Suzie moeten daar heel goed op gaan passen.....

Het thema van de vakantiebijbelweek dit jaar is “aan tafel” en deze maandag ging het over “een tafel vol geluk” er werd gelezen uit Lucas 19: 1-10 met als onderwerp “Jezus eet met Zacheüs”

> Lees het verhaal over Zacheüs na

Zie ook:

 

 

 

Info / contact

Al jaren wordt er in Scherpenzeel de eerste week van de zomervakantie een week georganiseerd voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vier ochtenden wordt er aan de hand van het jaarthema liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en natuurlijk een bijbelverhaal verteld. Wat in eerste instantie bedoeld is voor kinderen die weinig of niets van de Bijbel weten, blijkt ook een fijn begin van de vakantie voor kinderen die (wekelijks) de kerk bezoeken.

We zijn blij om te kunnen melden dat in 2023 de VakantieBijbelWeek wordt georganiseerd in samenwerking met Protestantse gemeente de Achthoek, CGK De Open Hof en de Hervormde Gemeente.

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt, dan kunt u mailen naar vbwscherpenzeel@outlook.com of bellen naar Corné van Dijk tel. 06-22 29 32 02.