Dinsdag 12 juli: Een tafel vol liefde - voetwassing

Tafel vol liefdeVanmorgen was het weer een heel gezellige ochtend.

Het Bijbelverhaal ging van over "een tafel vol liefde"
Er werd gelezen uit Johannes 13: 1-15,  over de voetwassing. Jezus laat ons zien dat we er voor elkaar moeten zijn en elkaar moeten liefhebben. Als je van elkaar houdt, dan help je elkaar. En Jezus wil je daarbij helpen en Zijn liefde houdt nooit op!!  Dat hebben we vanmorgen geleerd.

Sam en Suzie
Het was een grote bende vanmorgen op het podium!! Sam en Suzie bakte een heel lekker vieze worteltjestaart.
Maar Suzie valt over Sam heen met een zak meel en de chaos is compleet. Ze krijgen wel een hint voor wie ze de taart gaan maken: een "machtig persoon"
Morgen horen we hoe het verder gaat.

Ook kunnen jullie morgen meedoen met de "cupcakecup"
Bak je mooiste, lekkerste en gaafste cupcake ooit, lever hem morgenochtend in en misschien win je wel een prijs !!

> Lees het verhaal over de voetwassing na

Zie ook:

 

 

 

Info / contact

Al jaren wordt er in Scherpenzeel de eerste week van de zomervakantie een week georganiseerd voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vier ochtenden wordt er aan de hand van het jaarthema liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en natuurlijk een bijbelverhaal verteld. Wat in eerste instantie bedoeld is voor kinderen die weinig of niets van de Bijbel weten, blijkt ook een fijn begin van de vakantie voor kinderen die (wekelijks) de kerk bezoeken.

We zijn blij om te kunnen melden dat in 2023 de VakantieBijbelWeek wordt georganiseerd in samenwerking met Protestantse gemeente de Achthoek, CGK De Open Hof en de Hervormde Gemeente.

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt, dan kunt u mailen naar vbwscherpenzeel@outlook.com of bellen naar Corné van Dijk tel. 06-22 29 32 02.